TV-taso Ravello

1 005,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan TV-tasoon Ravello, jonka on valmistanut laadukkaiden kalusteiden valmistaja LuxCasa. Tämä tyylikäs ja toimiva TV-taso on suunniteltu tuomaan lisää säilytystilaa ja tyyliä olohuoneeseesi.


Ravello TV-taso on upean ruskea, mikä tekee siitä sopivan mihin tahansa sisustukseen. Sen tyylikkäät ulkomitat - 160x45x50 cm - mahdollistavat sen sijoittamisen monenlaisiin tiloihin. Taso soveltuu erinomaisesti sekä suurille että pienille TV:nbspille, ja sen avoimien hyllyjen ansiosta se on erittäin käytännöllinen sekä kaunis.


Laadusta tinkimättä valmistettu Ravello TV-taso on myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen. LuxCasa on tunnettu sen korkealaatuisista tuotteistaan, ja tämä TV-taso on siitä erinomainen esimerkki. Ja jos jotain menisikin pieleen, voit olla varma, että LuxCasa korjaa sen. TV-tasolla on nimittäin 12 kuukauden takuu.


Valitse siis Ravello TV-taso, joka yhdistää toiminnallisuuden, tyylikkyyden ja laadun samassa paketissa. Sillä saat taatusti lisää säilytystilaa ja tyylikkään TV-kulman kotiisi.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Väri ruskea
Ulkomitat 160x45x50 cm
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Ravello
Arviosi