TV-taso ArteWood

117,13 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tässä tulee ArteWood TV-taso, jos etsit laadukasta, käytännöllistä ja modernia säilytysratkaisua, jonka avulla voit sijoittaa televisiosi ja elektroniikkalaitteesi tyylikkäästi. Valmistajana on LuxCasa, huonekalualan asiantuntija, jonka tuotteet on valmistettu EU:ssa sarvijauhetäytteistä materiaaleja käyttäen.


Tämän ArteWood TV-tason mitat ovat 140x30x36,6 cm, joten se tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mutta se on siitä huolimatta tilaa säästävä ratkaisu. Sen muotoilu sopii kaikkiin moderneihin sisustustyyleihin, ja voit sijoittaa siihen helposti niin television, pelikonsolin kuin digiboxiningkin.


Tämä TV-taso toimitetaan osina, ja sinun tulee koota se itse. Älä huoli, se on helppoa ja vaivatonta! Valmistaja on lisäksi tarjonnut tuotteelle 12 kuukauden takuun, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet, joten voit ostaa tuotteen luottavaisin mielin.


Huom. Valaistus ei sisälly tuotteen hintaan, joten kannattaa harkita lisävalaistuksen hankkimista, jos haluat korostaa TV-tasoasi entisestään. Oletko valmis kohentamaan olohuoneesi ilmettä? ArteWood TV-taso on oivallinen valinta!

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 140x30x36,6 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso ArteWood
Arviosi