TV-taso Viberia

670,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa

Esittelyssä TV-taso Viberia - upea lisä olohuoneeseesi tai viihdehuoneeseesi. Tämä tuote on LuxCasan, joka on tunnettu laadukkaista huonekalutuotteistaan.


Viberia TV-taso edustaa modernia ja minimalistista muotoilua, jossa täydelliset mittasuhteet ja tyylikäs ulkoasu yhdistyvät. Sen mitat ovat 45x180x52 cm, mikä tekee siitä sopivan useimpiin tiloihin.


TV-taso Viberia on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen. Se tarjoaa runsaasti tilaa televisiollesi sekä muille viihdelaitteillesi, kuten pelikonsoleille tai DVD-soittimille. Lisäksi se on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotta se kestää pitkään käytössä.


TV-tason mukana tulee 12 kuukauden takuu, joka takaa mielenrauhan ostoksen jälkeen. Voit olla varma, että jokainen tuote on testattu ja tarkastettu, ennen kuin se toimitetaan sinulle.


Arvostamme korkealaatuista rakennetta ja designia. TV-taso Viberia on suunniteltu kestämään aikaa ja täyttämään kaikki modernin viihdehuoneen vaatimukset.


Älä missaa mahdollisuutta päivittää olohuoneesi tai viihdehuoneesi ilmettä tällä upealla TV-tasolla. Se on tyylikäs, toimiva ja kestävä valinta, joka palvelee sinua vuosia.


Korosta viihtyisää tunnelmaasi Viberia TV-tasolla ja nauti hyvällä maulla tehdyistä elokuvailloista tai pelisessioista.

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 45x180x52 cm
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Viberia
Arviosi