Jenkkisänky Paketti Alvis Vuodevaatelaatikolla 160-180 kangas

Rating:
100%
Alkaen 759,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Alvis 160-180

Nauti mukavasta ja laadukkaasta unesta tässä upeassa jenkkisängyssä, joka on valmistettu käsityönä EU:ssa. Tämä sänky on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat tyyliä ja tilaa. Sänky on verhoiltu kestävällä ja kauniilla kankaalla, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit valita sängyn koon 160x200cm tai 180x200cm mukaan.


Sänkyyn kuuluu kaikki tarvittava hyvään uneen: patja, sälepohja, sijauspatja ja sängynpääty. Patja on pehmeä ja mukautuva, ja se tukee kehoasi optimaalisesti. Sijauspatja lisää mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Sängynpääty on korkea ja tukeva, ja se antaa sängylle näyttävän ilmeen. Sängynpäädyssä on myös käteviä taskuja, joissa voit säilyttää esimerkiksi kirjoja tai puhelinta.


Sänkyyn sisältyy myös tilava vuodevaatelaatikko, jossa voit säilyttää ylimääräisiä peittoja, tyynyjä tai muita tekstiilejä. Laatikko liukuu helposti sängyn alla ja pitää tavarasi siististi piilossa. Laatikko on verhoiltu samalla kankaalla kuin sänky, joten se sopii sängyn ulkonäköön saumattomasti.


Tämä sänky on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät pitkään. Sängyn runko on tehty massiivipuusta ja kalustelevystä, jotka takaavat tukevuuden ja vakauden. Sänky on toimitetaan koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoamisesta. Sängyllä on 12kk runkotakuu, joten voit olla varma sen kestävyydestä.


Tilaa nyt tämä loistava jenkkisänky paketti ja nauti unelmiesi unista!

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Sängyn Koko 160x200cm, 180x200cm
Patja sisältyy hintaan
Sängynaluslaatikko sisältyy hintaan
Sijauspatja sisältyy hintaan
Sängynpääty sisältyy hintaan
Ulkomitat 160x200: 209x160cm, 180x200: 209x180cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja LuxCasa
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jenkkisänky Paketti Alvis Vuodevaatelaatikolla 160-180 kangas
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista