Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Asmund 160-180

SKU
KNXBED5
Alkaen 799,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa
Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Asmund 160-180

LuxCasan Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Asmund on ylellinen ja käytännöllinen valinta makuuhuoneeseesi. Sängyn koko on valittavissa kahdesta koosta - 160x200cm tai 180x200cm - joten voit valita juuri sinulle täydellisen sängyn.


Sängyn runkomateriaalina on massiivipuu ja kalustelevy, joka kestää vuosia. Kangasverhoilu lisää pehmeän ja mukavan kosketuksen. Patja, sijauspatja, sängynpääty ja sängynaluslaatikko sisältyvät hintaan.


Tässä sängyssä on monia käteviä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu sälepohja ja vuodevaatelaatikko alapuolella. Vuodevaatelaatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa ylimääräisille tyynyille, peitoille ja vuodevaatteille, joten makuuhuone pysyy siistinä ja järjestyksessä.


Sänky toimitetaan koottuna, joten sinun tarvitsee vain sijoittaa se haluamaasi paikkaan makuuhuoneessasi. Sängyllä on 12 kuukauden runkotakuu, jonka aikana voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun.


Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Asmund on valmistettu EU:ssa ja se on käsintehty, mikä takaa sen yksilöllisyyden ja ainutlaatuisuuden. Tämä sänky ei ole pelkästään mukava, se myös edustaa LuxCasan sitoumusta korkealaatuisiin ja kestäviin tuotteisiin.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Materiaali kangas
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Sängyn Koko 160x200cm, 180x200cm
Patja sisältyy hintaan
Sängynaluslaatikko sisältyy hintaan
Sijauspatja sisältyy hintaan
Sängynpääty sisältyy hintaan
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistaja LuxCasa
Valmistettu käsintehty EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jenkkisänky Paketti Vuodevaatelaatikolla Asmund 160-180
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista