Kerrossänky Lana aluslaatikoilla 180x80cm puu

Alkaen 760,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa
Kerrossänky Lana aluslaatikoilla 180x80cm

Unelmoitko tilavasta ja käytännöllisestä kerrossängystä lastenhuoneeseen? Lana-kerrossänky on loistava valinta, joka tarjoaa mukavat nukkumapaikat kahdelle lapselle ja runsaasti säilytystilaa aluslaatikoissa. Lana-kerrossänky on valmistettu laadukkaasta massiivipuusta ja kalustelevystä, ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita sängyn väriksi esimerkiksi valkoisen, harmaan tai luonnonpuun.


Lana-kerrossänky on tyylikäs ja moderni huonekalu, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sängyn ulkomitat ovat 180x80cm, ja se sisältää sälepohjat molemmille nukkujille. Patjat ja sijauspatjat eivät sisälly hintaan, mutta voit tilata ne erikseen verkkokaupastamme. Sängynpäädyt antavat sängylle viimeistellyn ilmeen ja tukevat selkääsi lukemisen tai television katselun aikana.


Lana-kerrossängyn parasta antia ovat kaksi tilavaa aluslaatikkoa, jotka liukuvat helposti pyörillä. Aluslaatikoissa voit säilyttää esimerkiksi leluja, pelejä, kirjoja tai vaatteita. Näin saat lastenhuoneeseen lisää järjestystä ja tilaa leikkimiseen. Lana-kerrossänky on tuote, joka ilahduttaa niin lapsia kuin vanhempiakin.


Lana-kerrossänky on koottava itse, mutta se on helppoa selkeiden ohjeiden avulla. Sänky on valmistettu EU:ssa LuxCasa-merkin toimesta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä lastenhuoneen huonekaluistaan. Tilaa Lana-kerrossänky nyt ja tee lastenhuoneesta unelmien makuuhuone!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali puu
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Patja ei sisälly hintaan
Sängynaluslaatikko sisältyy hintaan
Sijauspatja ei sisälly hintaan
Sängynpääty sisältyy hintaan
Ulkomitat 180x80cm
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja LuxCasa
Valmistettu EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kerrossänky Lana aluslaatikoilla 180x80cm puu
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista