Kerrossänky Marina Lisävuoteella ja Aluslaatikoilla 180x80cm puu

Alkaen 850,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa
Kerrossänky Marina Lisävuoteella ja Aluslaatikoilla 180x80cm

Unelmoitko tilavasta ja käytännöllisestä kerrossängystä, joka sopii niin lapsille kuin vieraillekin? Tässä on ratkaisu: Marina kerrossänky lisävuoteella ja aluslaatikoilla. Tämä moderni ja tyylikäs sänky on valmistettu laadukkaasta massiivipuusta ja kalustelevystä, ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita sängyn väriksi valkoisen, harmaan, vaaleanpunaisen tai sinisen.


Marina kerrossänky on erittäin monipuolinen ja muunneltava. Voit käyttää sitä tavallisena kerrossänkynä, jossa on kaksi 180x80 cm vuodetta, tai vetää esiin lisävuoteen alhaalta, jolloin saat kolme 180x80 cm vuodetta. Lisäksi sängyn alla on kaksi tilavaa aluslaatikkoa, joissa voit säilyttää peittoja, tyynyjä, leluja tai muita tavaroita. Sängyssä on myös turvalliset ja kauniit sängynpäädyt sekä sälepohjat, jotka tukevat patjoja. Huomaa, että patjat ja sijauspatjat eivät sisälly hintaan.


Marina kerrossänky on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Sänky on valmistettu EU:ssa LuxCasa-merkin toimesta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja kestävistä huonekaluistaan. Tilaa nyt tämä upea kerrossänky ja tee lastenhuoneesta tai vierashuoneesta viihtyisä ja toimiva!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali puu
Runkomateriaali massiivipuu, kalustelevy
Sälepohja sisältyy hintaan
Patja ei sisälly hintaan
Sängynaluslaatikko sisältyy hintaan
Sijauspatja ei sisälly hintaan
Sängynpääty sisältyy hintaan
Ulkomitat 180x80
Kokoaminen tuote on koottava
Valmistaja LuxCasa
Valmistettu EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kerrossänky Marina Lisävuoteella ja Aluslaatikoilla 180x80cm puu
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista