TV-taso Bellostare

295,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Bellostare-televisiotaso tarjoaa tyylipuhtaan ja valoisan näkökulman arjen sisustukseen. Tehokkaat ulkomitat, 280x31x32,8 cm, tekevät siitä ihanteellisen kookkaidenkin television mallien kanssa. Selkeys ja toiminnallisuus yhdistyvät tässä valkoisessa televisiotasossa.


Taso on tuotettu EU:ssa ja se on LuxCasa merkki. Sen moderni ja selkeä valkoinen väri sopii hyvin useimpien sisustusvärien kanssa ja lisää olohuoneen tai perhehuoneen valoisuutta. Tasokas valkoinen viimeistely viimeistelee tuotteen ulkonäön ja kestävyyden.


Tuote on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla. Kokonaisuudessaan televisiotaso tarjoaa riittävästi säilytystilaa, jotta voit järjestellä elektroniset laitteesi ja pitää olohuoneesi siistinä ja järjestyksessä.


Bellostare-televisiotaso sisältää 12 kuukauden takuun, joten voit luottaa laadukkuuteen ja LuxCasa-brändin puoleensa. Valoisa ja viihtyisä Bellostare-televisiotaso on täydellinen lisä nykyaikaiseen kotiisi. Valaistus ei sisälly hintaan, mutta vapaus lisätä haluamasi valaistus tekee siitä entistä henkilökohtaisemman.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri valkoinen
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 280x31x32,8 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Bellostare
Arviosi