TV-taso James beige

Rating:
100%
-47%
Tarjoushinta 700,00 € Normaali hinta 1 320,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
TV-taso James
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 599,00 €

Tervetuloa tutustumaan ForrestDecorin valikoiman klassikkoon, TV-taso Jamesiin. Tämä tuote on suunniteltu tuomaan kotiisi lämmintä tunnelmaa ja klassista tyylikkyyttä.


TV-taso James on valmistettu korkealaatuisesta puusta, minkä vuoksi se on kestävä ja pitkäikäinen. Pinnoitamme sen kauniilla keinomarmorilla, jolla on aito ja elegantti beige väri. Keinomarmori jotakin ulottuvuutta ja syvyyttä tasoon samalla kun puu tuo lämpöä ja luonnollisuutta.


James TV-tason ulkomitat ovat 200x40x48.5, minkä ansiosta se sopii hyvin kuin useimpiin olohuoneisiin. Sen tilavien mittojen vuoksi se pitää sisällään kaiken tarvittavan tilan lisävarusteillesi, kuten kaukosäätimille, peleillesi ja DVD:lle.


Toimitamme TV-taso Jamesin kätevässä paketissa, joka sisältää kaikki tarvittavat osat ja ohjeet tuotteen kokoamiseksi. Vaikka tuote on koottava, on prosessi nopeaa ja yksinkertaista.


Laadukkuuden takeena ForrestDecor tarjoaa kuuden kuukauden runkotakuun TV-taso Jamesille, jotta voit tehdä ostoksen täysin luottavaisena.


Ole edelläkävijä kodinsisustuksessa - valitse TV-taso James!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli klassinen
Materiaali puu, keino marmori
Väri beige
Ulkomitat 200x40x48.5
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 6kk runkotakuu
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso James beige
Arviosi