TV-taso Luxuria

217,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen LuxCasa:n valmistamaan TV-tasoon Luxuria. Tyylikäs ja moderni TV-taso on väriltään upea musta, mitat seuraavat 140x45x42 cm. Taso on valmistettu EU:ssa, joten voit olla varma siitä, että sen valmistuksessa on noudatettu tiukkoja laatustandardeja.


Luxuria soveltuu loistavasti niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen. Sen yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu auttaa viimeistelemään olohuoneesi sisustuksen. Taso on myös riittävän suuri kantamaan suurenkin television, jolloin voit nauttia lempiohjelmistasi ja -elokuvistasi parhaalla mahdollisella tavalla.


Valaistusta tähän tasoon ei sisälly, joten voit personoida sen valaistuksen mieltymystesi mukaan. Taso toimitetaan osina ja se on koottava, mutta älä huoli, kokoaminen on helppoa ja suoraviivaista.


Lisäksi, tasolla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja laatuun. Valmistajan LuxCasa tunnetaan luotettavista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Vakuutamme, että tämä TV-taso Luxuria ei ole poikkeus.


Valitse Luxuria TV-taso, jos etsit tyylikästä ja laadukasta TV-tasoa kotiisi!

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri musta
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 140x45x42 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Luxuria
Arviosi