TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Soren tammi

-33%
Tarjoushinta 539,00 € Normaali hinta 800,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 10 viikkoa
TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Soren
matalin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 539,00 €

Tämä setti sisältää kolme tyylikästä ja käytännöllistä huonekalua, jotka sopivat moderniin olohuoneeseen. Settiin kuuluu TV-taso, sohvapöytä ja senkki, jotka on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä ja viimeistelty kauniilla tammen sävyllä. Huonekalut ovat kestäviä ja helppoja pitää puhtaana.


TV-taso tarjoaa runsaasti tilaa televisiolle ja muille laitteille. Sen takana on reiät johdoille, joten voit pitää ne siististi piilossa. TV-tason alla on kaksi vetolaatikkoa ja kaksi avohyllyä, joissa voit säilyttää esimerkiksi kaukosäätimiä, lehtiä tai pelejä.


Sohvapöytä on tilava ja tukeva. Sen päällä on mukava asettaa juomat, naposteltavat tai koristeet. Sohvapöydän alla on myös kaksi vetolaatikkoa, joissa voit piilottaa ylimääräiset tavarat.


Senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Senkissä on neljä vetolaatikkoa ja kaksi kaappia, joissa on yksi hylly kummassakin. Senkissä voit säilyttää vaatteita, kirjoja, astioita tai mitä ikinä haluatkaan.


Tämä setti ei sisällä valaistusta, mutta voit lisätä sitä halutessasi erikseen. Huonekalut toimitetaan osina ja ne on koottava itse. Kokoamisohjeet ovat pakkauksessa mukana. Tuotteella on 12 kuukauden takuu ja se on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä.


Tilaa nyt tämä upea setti ja uudista olohuoneesi ilme!

Toimitusaika Toimitusaika 10 viikkoa
Tyyli moderni
Materiaali kalustelevy
Väri tammi
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat TV-taso: 150x44x47cm Sohvapöytä: 122x60x33cm Senkki: 96x59x44cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TV-taso Sohvapöytä ja Senkki setti Soren tammi
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista