Matto Evernest

43,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tässä on upea tuote sisustustietoiselle; ForrestDecorin valmistama Matto Evernest. Tämä tuote on taidokkaasti suunniteltu ja huolella valmistettu, minkä ansiosta se on korkealaatuinen ja pitkäikäinen. Takuuaika on 12 kuukautta, joten voit olla varma ostoksesi kestävyydestä.


Matto Evernestin ulkomitat ovat 50x1x80 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä pieniin että suuriin tiloihin. Se on kuin taideteos, joka tuo huoneeseesi ainutlaatuisuutta ja energistä ilmapiiriä. Voit asettaa sen mihin tahansa huoneeseen - olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen - ja huomata kuinka se muuttaa tilan ilmettä.


Evernest-matossa yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys. Se toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia vaikeasta kokoonpanosta. Voit yksinkertaisesti asettaa sen haluamaasi paikkaan ja nauttia uudesta, tyylikkäästä sisustuselementistäsi heti sen saavuttua.


Ostaessasi Matto Evernestin, ostat enemmän kuin vain maton. Sijoitat ajatonta muotoilua, ensiluokkaista laatua ja ainutlaatuista tyyliä. Löydä uusia tapoja ilmaista itseäsi ja sisusta kotisi Matto Evernestin kanssa tänään.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 50x1x80 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matto Evernest
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista