Matto Lucidaro

39,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan ForrestDecor valmistajan laadukkaaseen Lucidaro-mattoon! Tämä upea matto on ulkomitoiltaan 50x1x80 cm ja sopii täydellisesti niin olohuoneeseen kuin eteiseenkin. Sen neutraali värimaailma ja hienostunut design tekevät siitä monikäyttöisen sisustuselementin - pala design-historiaa omassa kodissasi!


Matto Lucidaro toimitetaan teille valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia hitaasta tai monimutkaisesta kokoonpanoprosessista. Pääset nauttimaan uudesta, laadukkaasta matostasi heti paketin saapuessa - helpompaa ja vaivattomampaa voisi sisustaminen tuskin olla.


Luotamme ForrestDecor tuotteiden laatuun, jonka vuoksi tarjoamme tähän mattoon 12 kuukauden takuun. Voit siis hankkia Matto Lucidaro:n turvallisin mielin, tietäen että olemme täällä tukenasi, jos vastaan tulee mitään ongelmia.


Kokonaisuudessaan Lucidaro-matto edustaa ajatonta tyyliä ja korkeaa laatua. Se on kestävä, käyttöä kestävä ja ennen kaikkea kaunis koriste-elementti kodissasi. Valitse siis ForrestDecorin Matto Lucidaro ja tee kodistasi vielä viihtyisämpi!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 50x1x80 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matto Lucidaro
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista