Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Urbano

Rating:
100%
SKU
urbano1
-17%
Alkaen 330,00 € Normaali hinta 399,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa
Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Urbano

ElmaPram Urbano on 3-in-1 vaunu, joka sisältää rattaat, vaunukopan ja turvakaukalon. Voit siis käyttää näitä vaunuja lapsesi syntymästä alkaen aina siihen asti, kun hän ei enää tarvitse vaunuja. Turvakaukalo on helppo kiinnittää ja irrottaa vaunujen rungosta, joten voit siirtää nukkuvan lapsen vaunuista autoon tai päinvastoin ilman häiriötä. Turvakaukalo on myös hyväksytty ECE R44/04 -standardin mukaisesti, joten se on turvallinen ja luotettava valinta.

ElmaPram Urbano on myös erittäin mukava ja käytännöllinen sekä lapselle että vanhemmille. Vaunujen runko on kevyt ja vahva, ja se on valmistettu kestävistä materiaaleista. Vaunujen etupyörät ovat kääntyvät, joten voit ohjata vaunuja helposti erilaisissa maastoissa. Vaunujen neljät iskunvaimentimet ja jouset takaavat, että lapsesi matka on pehmeä ja miellyttävä. Vaunujen jarrut ovat kaikissa neljässä pyörässä, joten voit pysäyttää vaunut turvallisesti.

ElmaPram Urbano on myös trendikäs ja tyylikäs valinta. Vaunujen kangas on laadukasta ja vettähylkivää, ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita juuri sen värin, joka sopii sinun ja lapsesi makuun. Vaunujen kangas on myös helppo irrottaa ja pestä tarvittaessa. Vaunujen katos suojaa lasta auringolta, tuulelta ja sateelta, ja siinä on kätevä ikkuna, jonka kautta voit pitää silmällä lastasi.

 

Paino: 14 kg

Leveys: 60cm

Korkeus: 114 cm

Säädettävä päällystetty työntökahva, korkeus maasta: 83-120 cm

Vaunukopan mität(sisä): 35x86x61 cm (W x L x H)

Turvaistuimen paino: 3.2 kg

Turvaistuimen mität: 43x68x47 cm (W x L x H)

Valmistettu: EU:ssa

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Takuu 24kk
Valmistaja ElmaPram
Valmistettu EU:ssa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yhdistelmävaunut 3-in-1 ElmaPram Urbano
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista