Matto Amorelegno

77,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tutustu tyylikkääseen Amorelegno-mattoon, joka on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista. Tämä matto on valmistettu huolellisesti pitäen mielessä kotisi sisustustarpeet. Sen mittat ovat 140x1x200 cm, mikä tekee matosta ihanteellisen mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai toimistotila.


Matto Amorelegno toimitetaan jo koottuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kokoamisesta. Voit vain avata pakkauksen ja asettaa maton haluamasi sijainnin mukaan. Se on erittäin kova ja kestävä tuote, joka takaa pitkän käyttöiän.


Matto Amorelegno on valmistanut huippulaatuisten tuotteiden valmistaja ForrestDecor. Takuu kattaa maton 12 kuukauden ajan, ja se suojaa sinua, jos tuotteessa ilmenee valmistusvirheitä tai muita ongelmia. Tämä matto ei ainoastaan takaa mukavuutta ja tyyliä, vaan myös tuotteen luotettavuutta ja laatua.


Valmistajan, ForrestDecorin, tunnustama laatu takaa, että Amorelegno-matto on luotettava ja pitkäikäinen hankinta, joka tekee kodistasi entistä tyylikkäämmän. Päivitä sisustustasi tällä upealla ja hienostuneella tuotteella, joka yhdistää mukavuuden ja tyylikkyyden.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Ulkomitat 140x1x200 cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja ForrestDecor
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matto Amorelegno
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista