Matto ulkokäyttöön Kairo

72,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Täydennä ulkotilasi tällä upealla Kairo-matolla. Täydellinen ulkokäyttöön, tämä ForrestDecorin tuottama Kairo-matto tuo vihreän elinvoiman ja kauneuden ulkoalueillesi. Materiaali on valmistettu säänkestävästä ja kestävästä materiaalista, joten se on erinomainen valinta puutarhaan, terassille tai patioon.


Maton koko on 80x1x150 cm, mikä tekee siitä sopivan koon useimpiin ulkotilanteisiin. Se toimitetaan valmiiksi koottuna, joten voit asettaa sen paikalleen heti, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Matto on vihreää väriä, mikä paitsi kestää ulkoilman olosuhteita, myös lisää raikkaan ja luonnollisen ilmeen ulkoalueillesi.


Hankkimalla tämän maton, saat myös 12 kuukauden takuun, jonka tarjoaa Valmistaja ForrestDecor. Tämä on osoitus siitä, kuinka luotamme tämän tuotteen laatuun ja kestävyyteen. Kairo-matto on ajaton ja tyylikäs lisä ulkotilaasi - se ei vain erota aluettasi, vaan tarjoaa myös käytännöllisen alustan jalkoillesi.


Vaikka määrä on rajallinen, älä ohita tilaisuuttasi hyödyntää tätä erinomaista tuotetta. Voit nauttia ulkotilasta entistä enemmän tällä Kairo-matolla.

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Väri vihreä
Mitat 80x1x150 cm
Tarkoitettu ulkokäyttöön
Määrä 1
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Valmistaja ForrestDecor
Takuu 12kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matto ulkokäyttöön Kairo
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista