Sohvapöytä Eleganze

SKU
TBS110X00WMGG00042
220,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotteenamme on tyylikäs Sohvapöytä Eleganze, joka on valmistettu Euroopan unionissa. Tuotteemme on erittäin korkealaatuinen ja nauttii 12 kuukauden takuusta, joka kertoo tuotteen luotettavuudesta ja kestävyydestä.


Sohvapöytä Eleganze on mitoiltaan 110x40x60 cm, minkä vuoksi se sopii useimpiin olohuoneisiin. Sen selkeä valkoinen väri luo kodikasta tunnelmaa ja tuo lisää eleganssia sisustukseen. Tämä sohvapöytä on yksinkertainen mutta tyylikäs lisä mihin tahansa kotiin.


Jotta pöytä vastaisi juuri sinun kodin tarpeita ja tyylisi, sohvapöytä Eleganze toimitetaan koottavana. Ohjeita noudattamalla kokoaminen sujuu helposti ja nopeasti.


Huomioi, että valaistus ei sisälly hintaan. Mikäli haluat lisätä valosta luomaan vieläkin mukavampaa tunnelmaa, suosittelemme valaisinten ostamista erikseen.


Nauti laadukkaasta ja tyylipuhtaasta Sohvapöydästä Eleganze, joka on suunniteltu tuomaan viihtyisyyttä ja toimivuutta arkeen. Valmistaja LuxCasa takaa sen, että Sohvapöytä Eleganze on tuote, johon voit luottaa.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri valkoinen
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 110x40x60 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohvapöytä Eleganze
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista