Sohvapöytä Foxtail

SKU
MCRSKIN-08
-25%
Alkaen 199,00 € Normaali hinta 264,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1 viikko
Sohvapöytä Foxtail

Moderni ja tyylikäs sohvapöytä Foxtail on täydellinen valinta olohuoneeseesi. Tämä sohvapöytä on valmistettu laadukkaasta kalustelevystä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Sohvapöydän ulkomitat ovat 85x45x85cm, joten se sopii hyvin erikokoisiin tiloihin. Sohvapöydän alaosassa on kätevä hylly, jossa voit säilyttää lehtiä, kirjoja tai muita tavaroita.


Sohvapöytä Foxtail on tuote, joka on koottava itse. Pakkauksessa on mukana selkeät ohjeet ja tarvittavat ruuvit ja työkalut. Kokoaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit nauttia uudesta sohvapöydästäsi hetkessä. Sohvapöydällä on 12kk runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä.


Sohvapöytä Foxtail on valmistettu EU:ssa LuxCasa-nimisen yrityksen toimesta. LuxCasa on tunnettu korkealaatuisista ja edullisista huonekaluistaan, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Sohvapöytä Foxtail ei sisällä valaistusta, mutta voit halutessasi lisätä siihen oman valaisimesi luomaan tunnelmaa.


Tilaa nyt sohvapöytä Foxtail ja piristä olohuoneesi ilmettä! Tämä sohvapöytä on varmasti katseenvangitsija ja käytännöllinen huonekalu, josta on iloa pitkään.

Toimitusaika Toimitusaika 1 viikko
Tyyli moderni
Materiaali kalustelevy
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 85x45x85cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk runkotakuu
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohvapöytä Foxtail
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista