Sohva Quazar

2 242,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 2 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan LuxCasan valmistamaan Quazar-sohvaan. Tämä elegantti sohva on Varma valinta sisustukseen, jossa ehdoton tyyli ja toiminnallisuus on yhdistetty.


Quazar-sohva on hillityn musta, tuoden mukanaan syvän eleganssin ja luoden vankan pohjan sisustuksellesi. Tämä sohva istuu helposti mihin tahansa sisustusympäristöön, yhdistä se muiden värien tai muotojen kanssa luodaksesi omaa tyyliäsi.


Valmistaja LuxCasa on tunnettu laadukkaiden, kestävien ja tyylikkäiden huonekalujensa ansiosta, joten voit luottaa, että Quazar-sohva on luotu nautittavaksi pitkään. Quazar-sohvalle on myönnetty 12 kuukauden takuu, joka kertoo tuotteen laadusta ja valmistajan luottamuksesta sen kestävyyttä kohtaan


Quazar-sohvan ulkomitat luovat täydellisen tasapainon tilan ja mukavuuden välille. Olipa olohuoneesi suuri tai pieni, tämä sohva sopii jokaiseen tilaan ja tarjoaa riittävästi tilaa rentoutumiseen.


Quazar-sohva on valinta sinulle, joka arvostat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä huonekaluja. Tervetuloa nauttimaan rentouttavista hetkistä Quazar-sohvan pariin!

Toimitusaika Toimitusaika 2 viikkoa
Materiaali kulutuspinnat aito nahka
Runkomateriaali massiivipuu
Väri musta
Ulkomitat 282x160x73cm
Kokoaminen toimitetaan koottuna
Takuu 12kk
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohva Quazar
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista