Sohvapöytä Seducente

140,00 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 4 viikkoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan Sohvapöytä Seducenteen, joka on valmistanut laadukkaiden huonekalujen valmistaja ForrestDecor. Tämä sohvapöytä on täydellinen lisäys jokaiseen moderniin kotiin.


Sohvapöytä Seducente on tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen sävy on raikas valkoinen, joka tuo kirkkautta ja valoa tilaa, ja tekee siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa huoneeseen.


Sohvapöydän kompaktit ulkomitat, 90 x 55 x 50 cm, tekevät siitä erittäin joustavan käytettäväksi monissa eri tiloissa kotoasi olohuoneesta takkahuoneeseen tai makuuhuoneeseen.


ForrestDecor valmistaa kaikki tuotteensa korkealaatuisista materiaaleista, ja Sohvapöytä Seducente ei ole poikkeus. Tiesitkö, että tämä tuote on myös suojattu 12 kuukauden takuulla? Tämä tarkoittaa, että voit luottaa sen kestävyyteen ja laatutakuuseen.


Älä missaa tilaisuutta tehdä kodistasi entistä tyylikkäämpää. Koskaan ei ole liian myöhäistä tuoda kotiisi sitä kaivattua viimeistelyä, jota Sohvapöytä Seducente tarjoaa.

Toimitusaika Toimitusaika 4 viikkoa
Väri valkoinen
Ulkomitat 90x55x50 cm
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohvapöytä Seducente
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista