Sohvapöytä Serenity

SKU
TBT090X00OABMBM062
147,50 €

Maksa omassa tahdissasi 3-36kk

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Tyylikäs ja käytännöllinen, LuxCasa-valmistajan Sohvapöytä 10.Serenity on tyylikäs lisäys mihin tahansa olohuoneeseen. Tämä tuote on suunniteltu olemaan sekä kaunis että toimiva, mikä tekee siitä täydellisen valinnan rentoutumista tai sosiaalista seurustelua varten.


Vuosien ammattitaidon tuloksena LuxCasa tuottaa laadukkaita huonekaluja, jotka on valmistettu EU:ssa. Sohvapöytä 10.Serenity on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Tämä tuote toimitetaan osina, joten se on koottava.


Ulkomitoiltaan 90x38x51,6 cm, Sohvapöytä 10.Serenity mahtuu useimpiin tiloihin mukavasti pienestä asunnosta suuriin avoimiin tiloihin. Sen puhdas ja yksinkertainen muotoilu tekevät siitä helposti yhdisteltävän erilaisiin sisustustyyleihin.


Huomaa, että valaistus ei sisälly hintaan. Tuotteella on 12kk takuu, joka tarjoaa lisäturvan ja mielenrauhan. Sohvapöydän ylläpitäminen ja hoitaminen on helppoa, joten voit nauttia sen tarjoamasta mukavuudesta ja tyylistä vuosia.

Toimitusaika Toimitusaika 1-2 viikkoa
Väri ei ole määritetty
Valaistus ei sisälly hintaan
Ulkomitat 90x38x51,6 cm
Kokoaminen tuote on koottava
Takuu 12kk
Valmistettu EU:ssa
Valmistaja LuxCasa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sohvapöytä Serenity
Arviosi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista